slide

Wimper extensions!

Wie wil geen vollere en langere wimpers? Elke dag weer met mascara en wimper kruller aan de slag om je wimpers zo mooi mogelijk te krijgen. Er is een oplossing…Wimperextensions!

Klik hier
slide

Laat je nagels zien!

Onze handen zijn ons visitekaartje. Bij kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. In onze nagelsalon wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om kunstnagels op te zetten of te verstevigen Ook de natuurlijke nagels worden daarbij niet vergeten. Kortom Nagelstudio labellanails uw nagelsalon in Enschede.

Klik hier

 

About Seperator shadow

Over La Bella Nails

wimpers

Ik ben Tanja Huiskes, gediplomeerd nagelstyliste en wimperextensions styliste werk vanuit mijn nagelsalon aan huis in Enschede. In 1993 heb ik mijn eerste opleiding gevolgd om nagelstyliste te worden. Ik was eerder gevestigd bij een kapperszaak in het centrum van Enschede. In de tussentijd heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder nail-art en acrylnagels. Hygiëne is erg belangrijk en daarom besteed ik daar veel aandacht aan in mijn nagelsalon. Voor iedere klant wordt een nieuwe vijl gebruikt en uiteraard schone doekjes. De materialen die ik opnieuw gebruik worden nadien vakkundig gedesinfecteerd. U kunt bij nagelstudio labellanails terecht voor nagelverzorging, kunstnagels, acrylnagels, bruidsnagels, nailart, French Manicure, Nagelversteviging / Nagel overlay en nagels lakken. Neem gerust contact op voor meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden. Mocht u nog twijfels hebben dan kunt u altijd een "proefnagel" geheel gratis laten opzetten.

Wimper extensions

Wimper extensions

Prijslijst wimperextensions

Nieuwe set one by one wimperextensions
  •  
€ 75,00
Everlash
  •  
€ 25,00
Opvulbehandeling na 2 weken
  •  
€ 10,00
Opvulbehandeling na 3 weken
  •  
€ 22,50
Opvulbehandeling na 4 weken
  •  
€ 27,50
Opvulbehandeling na 5 weken
  •  
€ 32,50
Opvulbehandeling na 6 weken
  •  
€ 40,00
na 7 weken wordt het volledige bedrag
van een nieuwe set berekend
  •  
€ 75,00

 

Bon

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? In deze tijden van haast en stress, mogen we ons zelf en anderen best wel meer verwennen.

Waar kan dat beter dan bij de schoonheidsspecialiste? De cadeaubonnen zijn vanaf € 25,- tot €100,- te verkrijgen en zijn geldig tot één jaar na afgiftedatum. Het is ook mogelijk de cadeaubonnen in te ruilen tegen producten van La Bella Nails.

Natuurlijk wordt de cadeaubonnen mooi verpakt. U hebt er geen omkijken meer en geeft een cadeau dat in de smaakt valt!


Video

Youtube kanaal van Nagelsalon Labellanails

Hier kunt u op de foto klikken. Daarna kom je automatisch in ons Youtube kanaal. Hier zijn allerlei filmpjes te vinden over de manier waarop ik je nagels kan doen. Tip, als u nu abonnee wordt van ons youtube kanaal blijft u automatisch op de hoogte van alle nieuwste fimpjes.

Contact Formulier

Vul dit formulier in om een afspraak te maken. Alle velden zijn verplicht.

Onze gegevens

Maandag - Vrijdag:
12:00 - 17:00

Hyacintstraat 58
7531 XC Enschede

Tel.: 06-49271290

info@labellanails.nl